MUNTENEGRU

  - Bar
  - Becici
  - Budva
  - Jaz
  - Herceg Novi 
  - Igalo
  - Milocer 
  - Petrovac
  - Przno
  - Radanovici 
  - Sf. Stefan 
  - Sutomore
  - Tivat
  - Risan
  - Ulcinj
  - Kotor


CROATIA

  - Despre Croatia 
 

ISTRIA

 
  - Medulin
  - Novigrad
  - Porec
  - Pula
  - Rabac 
  - Rovinj 
  - Umag
  - Vrsar 
 

GOLFUL KVARNER

 
  - Crikvenica
  - Insula Cres 
  - Insula Krk
  - Insula Rab 

  - Lovran 

  - Mali Losinj 
  - Moscenicka
     Draga 
  - Novi Vinodolski 
  - Opatia
  - Plitvice 
  - Selce 
  - Veli Losiinj 
 

DALMATIA

 
  - Baska Voda 
  - Biograd 
  - Brela 

  - Cavtat 

  - Drvenik 
  - Dubrovnik
  - Gradac 
  - Insula Brac  
  - Insula Dugi 
  - Insula Hvar 
  - Insula Korcula
  - Insula Mljet 
  - Insula Pag 
  - Insula Sipan 
  - Insula Ugljan 
  - Kastel Stafilic 

  - Makarska 

  - Mlini 

  - Nin 
  - Omis 
  - Peljesac 
    Orebic Rivijera 
  - Petrcane 
  - Primosten 
  - Sibenik
  - Starigrad
  - Sv. Filip si
    Jakov
  - Trogir
  - Trpanj 
  - Tucepi
  - Vodice
  - Zadar
  - Zivogosce 
 
 


 
 
Travel Senior SPANIA - 2010 - 2011


Costa Del Azahar 

Costa Del Sol 

Costa Valenciana 

Costa Brava 

Conditii Generale Travel Senior 

Excursii Optionale Benidorm, Gandia 

Excursii Optionale Peniscola 

Excursii Optionale Costa Del Sol  

Orar de Zbor 

 

top


 

 

CONDITII GENERALE TRAVEL SENIOR

 

Conditii de comercializare a programului Travel Senior

 

Conditiile pentru acest program social sunt conditii speciale si completeaza sau modifica conditiile generale din contractul de comercializare turistica.
 
 1. Agentia va recomanda incheierea asigurarii storno, in cazul in care nu s-a incheiat la inscriere touroperatorul nu va accepta nici o derogare de la conditiile de penalizare.
 2. Plata avans la inscriere 50% din suma pachetului achizitionat.
 3. Este obligatoriu la inscriere copie dupa actul de identitate/pasaport.
 4. Pentru inscrieri este obligatoriu comunicarea datei de nastere a turistilor.
 5. Hotelurile nominalizate pot fi inlocuite cu alte hoteluri din oferta care sa respecte aceeasi categorie de clasificare de 4*.
 6. Dupa emiterea biletelor, adica cu 21 zile inainte de plecare, biletele sunt nerambursabile, nu permit schimbarea numelor si nu permit modificarea rutei de calatorie.
 7. Biletele de avion trebuie folosite in ordinea cuponelor de zbor.
 8. Touroperatorul nu raspunde pentru amanarile sau intarzierile de orice fel determinate de indeplinirea formalitatilor solicitate de reprezentantele tarilor de destinatie sau tranzite, cum ar fi eliberarea vizelor cu intarziere si nu datoreaza daune pentru eventualele prejudicii produse turistului de aceste intarzieri.
 9. In cazul anularii unor curse de catre companiile aeriene turistul va fi informat dupa primirea informarii de touroperator si va fi rerutat pe o alta cursa fara nici un cost suplimentar.
 10. Orarul de zbor se poate modifica si trebuie reconfirmat telefonic sau prin accesarea site-ului la sectiunea informari plecari cu 24 de ore inainte de plecare.
 11. Programul Travel Senior este marca inregistrata si poate fi folosit de catre toti partenerii Touroperatorului care au semnat contract de colaborare.
 12. Pretul programului Travel Senior este standard 395 euro, pret subventionat de Guvernul Spaniol si agreat pentru piata romaneasca si este interzis modificarea acestui tarif catre vanzare.
 13. Turistul trebuie informat de catre agentia vanzatoare in legatura cu conditiile programului, serviciile incluse si trebuie sa i se inmaneze conditiile de asigurare si conditiile de comercializare prezente
 14. Participantii la acest program social trebuie sa respecte regula ca cel putin unul din cei doi ocupanti a unei camera duble sa aiba varsta peste 55 ani. Orice derogare de la aceasta conditie se face cu acordul scris al touroperatorului.
 15. Conditiile de penalizare in caz de anulare sunt urmatoarele
 • - 50 % din costul excursiei pentru retragere de la data confirmarii pachetului.
 • - 75 % din costul excursiei pentru retragerea cu 16 zile inainte de plecare .
 • - 100 % din costul excursiei pentru retragere sub 16 zile inainte de plecare.

 

top


 

 

EXCURSII OPTIONALE BENODORM, GANDIA

 

Excursii gratuite organizate din Benidorm:  
 
 1. Excursie la Denia si Xavià Te invitam sa vizitezi faimosul turn de Gerro, castelul Denia, monumentele si siturile arheologice precum si Xavia orasul din nord de Costa Blanca unde poti vizita portul si centrul istoric. La sfarsitul zilei se poate face o oprire in port pentru a savura din preparatele locale.
 2. Excursie la Alcoy si Jijona Va recomandam sa vizitati orasul Alcoy, cunoscut si ca „orasul podurilor” - Penáguila, Cocentaina si San Roque. Orasul este renumit si pentru festivalul maurilor si al crestinilor. Nu trebuie ratat nici castelul Barchell - ce reprezinta o amprenta clarã a culturii arabe precum si schitul de la San Antonio. Evul mediu este bine reprezentat in orasul vechi, de strazi din secolul al XlV-lea.
 
Nu rata excursiile optionale din Benidorm:
 1. Orasul Elche excursie de ½ zi - 40 euro. Pornind la o plimbare pe strãzile acestuia vei descoperi un oras tanar si modern cu un trecut stralucitor. Te vei bucura de cladirile, vestigiile si muzeele sale. In oras se disting palmierii si locurile de mare frumusete ca Hondo si plajele.
 2. Terra Mitica - parc de distracþie tematic, situat langa Benidorm. Veti putea trai aici intens misterele celor mai vechi si celor mai legendare civilizatii din Marea Mediterana parcurgand cele cinci spatii care il alcatuiesc: Egiptul – cu lumea faraonilor, Grecia – cu un cartier din Grecia Antica, Roma – cu Imperiul Roman in toata splendoarea sa, Iberia (vechia Spanie) – cu o ambianta mediteraneana.
 
Excursii gratuite organizate din Gandia:
 1. Excursie la Cullera - Calitatea apelor de Valencia si temperaturile placute pe tot parcursul anului face din Cullera o destinatie ideala pentru cei care doresc sa se bucure de timpul liber pe tarmuri ale Mediteranei. Aici se poate vizita: castelul medieval si sanctuarul Mare Deu del Castillo, schitul de la Santa Ana si Torre de la Reina Mora, farul Cullera si pestera. În muzeul pesterii puteti admira o capelã gotica, extinsa in secolul al XVII-lea.
 
 
Nu rata excursiile optionale din Gandia:
 
 1. ”La Ciudad de las Artes y las Ciencias Valencia - orasul artelor si stiintelor, este cel mai mare complex cultural din Europa. Nu rata cladirea La Lonja care este cel mai renumit obiectiv turistic intrat in patrimoniul UNESCO. Pietele orasului, precum Plaza de la Virgen, sunt locuri deosebite, unde poti admira fantanile arteziene si arhitectura cladirilor. Zonele verzi ale orasului, precum Turia Gardens, Palatul de Arte Regina Sofia sunt alte atractii importante. Fa o plimbare prin oras unde ai posibilitatea sa iei masa la o terasa
 2. Albufera si Manastirea del Puig – petreceti o zi pentruvizitarea rezervatiei naturale de apa sãratã - cel mai mare lac din Spania. Aici poti descoperi “paella” preparat tipic valencian din orez si fructe de mare . De vizitat Manastirea Puig una dintre cele mai emblematice manastiri din Valencia.
 
Nu rata excursiile optionale din Gandia si Benidorm:
 
 1. Excursie in Orasul Alicante de ½ zi 38 euro. In acesta excursie vei descoperi frumutetea orasului Alicante Se vor vizitaprimaria contruita in stil baroc si Muzeul Asegurada ce gazduieste o colectie de arta moderna (inclusiv opere de Miró, Tàpies si Chillida), opera arhitectonica civila baroca din sec. al XVIII-lea; Catedrala San Nicolas; Basilica Sta. Maria, Manastirea Sta. Fez; Diputación Provincial, palat in stil neoclasic din sec. XX; Teatrul, Palacio Maisonnave si Mercato Central.
 2. Excursie la Valencia – 60 euro. Incepeti turul orasului cu centrul istoric al Valenciei unde veti gasi vechea catedrala a orasului in Plaza de la Reina. Traversati Plaza de la Virgen pentru a vizita palatul Palau de la Generalitat, cea mai veche biserica a Valenciei San Nicolas, basilica De La Virgen De Los Desamparados - este o bazilica gotica. Ultimele creatii moderne, futuriste, apartin arhitectului Santiago Calatrava
* Tarifele sunt informative, aceste pot suferi modificari.

 

top


 

 

EXCURSII OPTIONALE PENISCOLA 

 

Excursii gratuite organizate din Peñíscola:  
 1. Excursie la Tortosa & Delta del Ebre. In aceasta excursie se viziteaza orasul Tortosa unde descoperim atractii istorice precum: Hanul orasului din castelul ruinat Castillo de la Zuda, Colegio Sant Lluis, in stil renascentist si Catedrala din Tortosa lucrata in stil baroc si gotic, Manastirea Santa Clara, Colegiul Sant Jaime. Vom continua vizita la Parcul Natural Delta Ebrului, cel mai mare parc natural din Spania.
 2. Excursie la Benicarló & Vinaroz. Benicarló a devenit un centru turistic important iar zona portului este un amestec pitoresc de ambarcatiuni de pescuit si de agrement. Vom vizita: Biserica Sf. Bartolomeu, Manastirea San Francisco, Capela Cristo del Mar. Continuam excursia catre orasul Vinaroz, situat pe malul Marii Mediterane, unul dintre cele mai populate orase din provincia Castellón unde puteti vizita castelul Torre de los Moro, Casa del Consell, manastirea Asunción de María.
 
Nu pierdeti excursiile optionale din Peñíscola:  
 1. Excursie la Valencia – 60 euro.  Excursia incepe cu o oprire in centrul istoric al orasului, in Plaza de la Reina unde se afla catedrala orasului, de acolo putem urca in Turnul Miguelete pentru o panorama unica a orasului. Printre frumusetile Valenciei pe care le putem vizita se numara: Palau de la Generalitat realizat in stil gotic, Biserica San Nicolas, Plaza del Mercado, Plaza del Ayuntamiento si Lonja de la Seda.
 2. ”La Ciudad de las Artes y las Ciencias”- Valencia- 70 euro “Orasul Artelor si Stiintelor”, este cel mai mare complex cultural din Europa . Nu rata si cladirea La Lonja care este cel mai renumit obiectiv turistic intrat in patrimoniul UNESCO din oras. Pietele orasului, precum Plaza de la Virgen, sunt locuri deosebite, unde poti admira fantanile arteziene si arhitectura cladirilor. Fa o plimbare prin zonele verzi ale complexului, precum Turia Gardens, Palatul de Arte, Regina Sofia.
 3. Excursie la Castellón & Benicassim ½ zi – 38 euro. In Castellón vom vizita monumentul cel mai emblematic al capitalei, un turn cu clopotnita din secolul al XVI-lea cunoscut ca "Fadrí". Vom continua cu turul panoramic al orasului Benicassim admirand: Torre de San Vicente, Manastirea Desierto de Las Palmas, Biserica Santo Tomás.
 4. Excursie in Morella ½ zi - 38 euro. Va invitam sa descoperiti orasul fortificat Morella situat pe o stanca care se inalta in Castellon.   Atractiile turistice ale orasului sunt: Castelul din Morella, Biserica Santa Maria la Mayor si principala artera Calle Don Blasco de Alagon.
 5. Excursie la Barcelona – 60 euro. Se face un tur unde puteti vizita: La Boqueria – piata interna de produse a Barcelonei, Santa Maria del Mar - locatie recomandata pentru concerte si audierea muzicii polifonice renascentiste, La Sagrada Familia – ansamblul lui Gaudi, situat in centrul orasului format din stalagmite, stalactite si turnuri cilindrice, reprezinta o minune arhitecturala. Rambla si Raval zona de promenada a Barcelonei este un flux colorat continuu de oameni care se perinda printre tarabe cu flori, vanzatori de pasari, mimi, muzicanti.
 6. Excursie la Salou & Tarragona – 60 euro. Daca vi se face dor de o dupa-amiaza insorita la malul marii, opriti-va in Salou, o statiune moderna cu o esplanada lunga de palmieri. La marginea orasului, putem opta pentru o vizita la parcul tematic Universal Port Aventura ce ofera nici mai mult nici mai putin decat „aventura vietii”. Continuam excursia explorand pivnitele excavate din Circus Maximus in Rambla Vella,vechiul Praetorium si Catedrala din Tarragona cu principala atractie, altarul Sfintei Tecla.
 
*Tarifele sunt informative, aceste pot suferi modificari.

 

top


 

 

EXCURSII OPTIONALE COSTA DEL SOL

 

Excursii gratuite organizate din Costa del Sol:  
 1. Excursie in Malaga. Orasul Malaga transmite incantare celor ce viziteaza Spania. Veti fi intampinati de Muzeul Picasso, Plaza de la Marina, gradinile umbroase strajuite de palmieri din Paseo del Parque sau pe Calle Marques de Larios. Admiram labirintul de pasaje din Pasaje Chinitas si la apus mergem pe Paseo Maritimo sa vedem farul.
 2. Excursie in Mijas ½ zi -   Orasul Mijas este cufundat intr-un peisaj montan, cu case si strazi varuite, inclusiv unele biserici si schituri. Merita vizitata incantatoarea biserica Parroquial de la Inmaculada Conception (Inmaculata Conceptie) si Bar Porras in Plaza de la Libertad.
Nu pierdeti excursiile optionale din Costa del Sol:  
 1. Excursia in Gibraltar- 45 euro. Dominand Stramtoarea dinspre Spania si Maroc, Gibraltarul este o „anomalie” de culturi, dar in esenta „Stanca” este ca Marea Britanie bronzata de soare. Pentru a explora Gibraltarul vizitam: Catalan Bay, din Europa Point aruncam o privire peste stramtoare spre Maroc care se afla la 23 km departare si Rezervatia Naturala Upper Rock ce curpinde Pestera Sf. Mihail si Barlogul Maimutelor.
 2. Excursie in Marbella & Puerto Bano ½ zi – 35 euro. Vizitand orasul propriu-zis, va veti intreba de ce Marbella a devenit atat de celebra, loc de vacanta pentru staruri de film si familii regale. Pentru a descoperi Marbella vizitam artera principala Avenida Ricardo Soriano si Paseo Maritimo, plin de restaurante, piata centrala Plaza de los Naranjos (Piata Portocalilor). Bogatia statiunii straluceste cel mai puternic la Puerto Bano inconjurat de luxosul port cu iahturi uriase si stralucitoare si nenumarate magazine si restaurante.
 3. Excursie la Ronda – 55 euro. Este unul dintre cele mai vechi orase ale Spaniei. Elementul cel mai spectaculos al orasului este rapa, cunoscuta sub numele de „El Tajo” care desparte La Ciudad, orasul maur de El Mercadillo, „Orasul Nou’. Alte locuri de vizitat sunt: Biserica si colegiul Santa Maria la Mayor, Casa del Reye Moro.
 4. Excursie in Cordoba – 60 euro.  Cordoba este un loc foarte special. Pentru a explora orasul vizitam Alcazar de los Reyes Cristianos (Fortareata Monarhilor Crestini), Calleja de los Flores, Jardin Botanico (Gradina Botanica), Mezequita (Moscheea), Virgen de los Faroles.
 5. Excursie in Satul Nerja de ½ zi -În timpul acestei excursii se viziteaza Pesterile lui Nerja renumite pentru gama lor fascinanta de stalactite si stalagmite. Dupã aceastã vizita, se merge in satul Nerja pentru a vedea celebrul Balcon de Europa, situat în centrul oraºului vechi. De asemenea, facem o plimbare pe strãzile inguste din centrul comercial, vis-a-vis de Plaza del Carmen pentru a vizita biserica El Salvador, un amestec de stiluri arhitecturale.
 6. Excursie la Motril - Pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice vizitam: Castillo de Carchuna, Casa de Palma, Museo Preindustrial de la Caña de Azúcar, Ermita de San Antonio, Iglesia Nuestra Señora de la Cabeza   si Teatro Calderón.
 7. Excursie in Granada – 65 euro. Acesta este un oras plin de istorie cu o arhitectura magnifica. In timpul acestei excursii, vizitam Catedrala Regala, construita în 1523, ce adaposteste mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand. Nu putem rata manastirea San Jeronimo si biserica Santa Ana de pe Dealul Sacromonte. Descoperim Palatul Alhambra ce reprezinta cea mai mare atractie a Spaniei, vizitata de aproximativ 2 milioane de turisti anual.
 8. Excursie la Sierra Nevada ½ zi - 50 euro. In aceasta excursie putem admira forta si grandoarea acestor munti intr-o zi de vis. Este cea mai populara destinatie turistica deoarece varfurile sale muntoase fac posibil schiatul in cea mai sudica regiune a Europei. La picioarele sale este fondat orasul Granada si un pic mai departe Malaga si Almeria.
 9. Excursie de 1 zi in Africa – 70 euro.  Ne imbarcam pe un feribot din porturile spaniole Algeciras sau Tarifa, si in aproximativ o ora traversam stramtoarea Gibraltar pentru a pune piciorul pe un alt continent si a intra pentru scurt timp in atmosfera Tangerului un oras interesant, un amestec de exotism, soare si caracter oriental specific. Piata Grasocco este una dintre atractiile turistice ale orasului si unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger.
 10. Excursie la Sevilia – 65 euro
 
*Tarifele sunt informative, aceste pot suferi modificari.

 

top


 

 

ORAR DE ZBOR 

 

1.     BARCELONA – PENISCOLA
 
AVION BUCURESTI - BARCELONA - TAROM
01 octombrie - 30 aprilie - zi de operare luni, miercuri si vineri

OTP-BCN
RO 421   
09:15-11:30
BCN-OTP
RO 422 
12:20-16:25

 

 

2.     VALENCIA – GANDIA SI BENIDORM
 
AVION BUCURESTI -VALENCIA - BLUE AIR
01 octombrie - 30 octombrie - zi de operare marti, joi si sambata

BBU-VLC
OB 113  
13:30-16:00
VLC-BBU
OB 114
16:45-21:00

 

 

AVION BUCURESTI - VALENCIA - BLUE AIR
31 octombrie - 30 aprilie - zi de operare marti, joi si sambata

BBU-VLC
OB 113  
08:10-10:40
VLC-BBU
OB 114
11:40-15:55

 

 

3.     MALAGA – BENALMADENA, FUENGIROLA, MARBELLA
 
AVION BUCURESTI - MALAGA - BLUE AIR
01 octombrie - 30 octombrie - zi de operare marti, joi si sambata

BBU-AGP
OB 125 
21:40-00:45
AGP-BBU
OB 126
02:10-07:00

 

 

AVION BUCURESTI - MALAGA - BLUE AIR
31 octombrie - 30 aprilie - zi de operare marti, joi si duminica

BBU-AGP
OB 125
14:00-17:05
AGP-BBU
OB 126
17:50-22:40

 * Orarul de zbor se poate modifica si trebuie reconfirmat telefonic sau prin accesarea site-ului la sectiunea informari plecari cu 24 de ore inainte de plecare.

 

top